Meest gestelde vragen

Op zoek naar het antwoord op die ene prangende vraag? Of wil je gewoon iets meer weten over Mettlr? Hieronder geven we antwoord op de meestgestelde vragen. De kans is groot dat jouw vraag dus direct beantwoord wordt!

Product

Mettlr is een online platform dat korte en gerichte leersessies (micro learnings) biedt om kennis en vaardigheden op een efficiƫnte en effectieve manier over te brengen.

Microlearning biedt verschillende voordelen, zoals flexibiliteit, snelle consumptie van informatie, betere retentie, personalisatie en de mogelijkheid om te leren in kleine stappen.

Mettlr biedt toegang tot korte leermodules over bepaalde thema's zoals persoonlijke ontwikkeling, zakelijke vaardigheden, gezondheid en welzijn. Gebruikers kunnen op hun eigen tempo leren, herhalen en oefenen.

Ja, Mettlr biedt een dashboard aan waarmee je je voortgang kunt volgen en badges kunt verdienen.

Mettlr is ontworpen om in korte tijd te kunnen leren. Je kunt het integreren in je dagelijkse routine door bijvoorbeeld enkele minuten te besteden aan het bekijken van een leervideo tijdens een pauze of het voltooien van een korte oefening tijdens je vrije momenten.

Ja, Mettlr is toegankelijk via webbrowsers op desktops, laptops, tablets en smartphones, zodat je overal en altijd kunt leren.

Contact

Ja, bij Mettlr bieden we je ondersteuning via e-mail om vragen te beantwoorden en technische problemen op te lossen. Heb je hulp nodig? Stuur dan een bericht naar info@mettlr.nl.

Vervelend om te horen dat er iets is wat je niet bevalt. Graag komen we hier meer over te weten zodat we op zoek kunnen naar een oplossing. Neem contact met ons op via info@mettlr.nl en noteer daarin je klacht. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Neem dan even contact met ons op! Wij gaan dan direct op zoek naar het antwoord op jouw vraag.