Over ons

Veranderen vraagt om volhouden. 


Om de aangereikte kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en het eigen te maken moeten mensen geholpen worden om vol te houden.Volhouden heeft niets te maken met motivatie. Natuurlijk is motivatie belangrijk om een verandering in gang te zetten, maar op de lange termijn neemt motivatie altijd af. Daarom heb je als mens andere mechanismen nodig om vol te houden. Net zolang totdat het nieuwe gedrag een onbewust automatisme wordt.

In essentie zijn er 5 mechanismen die cruciaal zijn bij gedragsverandering. De mechanismen zijn:
  1. Doel bepalen
  2. Haalbare stappen
  3. Herinneringen ontvangen
  4. Beloningen ontvangen
  5. Omgeving betrekken
Al deze mechanismen zijn op een slimme manier verwerkt in Mettlr middels de principes van micro learning.

Wat anderen vinden van Mettlr

Helemaal Top!

Fijn om zelf te kunnen kiezen wanneer en welke berichten ik wil ontvangen.

Isa  11-2022

Geweldig

De inhoud van de berichten heeft mij gemotiveerd en nieuwe inzichten gegeven.

Henk  11-2022

Leerzaam!

Ik heb weer nieuwe inzichten opgedaan op verschillende vlakken. De korte en krachtige berichten maken het ook makkelijk om gemotiveerd te blijven om ermee aan de slag te gaan.

Judit  11-2022

Ideaal als je weinig tijd hebt

Fijn om op deze manier te leren. Ideaal als je weinig tijd hebt. Ik wilde meer leren over timemanagement. Ik merk dat ik nu veel beter weet hoe ik mijn agenda kan managen! In totaal was ik niet eens 5...

Celeste  06-2023

Je kiest zelf de onderwerpen die je interessant vindt!

Als projectleider heb ik weinig tijd om cursussen te doen. Toch wilde ik wat meer leren over hoe je beter feedback kunt geven aan mensen met wie ik vaak samenwerk. De berichten van Mettlr hebben mij h...

EmmanuĂ«l  06-2023

Verfrissend en leerzaam!

De microlearning berichten van Mettlr zijn net een beetje anders dan andere leerplatforms. Met persoonlijke feedback op je antwoorden, dat vond ik verfrissend!

Sandra  07-2023

Leren en lachen tegelijk

Elke keer was ik weer benieuwd wat er nu weer voor een bericht zou verschijnen. Telkens leerde ik weer wat nieuws en vaak ook nog met een lach!

Pearl  07-2023

De korte leermomentjes zijn erg handig

Handig voor tijdens het wachten op de trein of reizen. Ik leerde alles over Energiemanagement vanuit de treincoupe. Top!

Leo  07-2023